Mėsos prieskoniai be druskos

Šis prieskonių mišinys yra be druskos. 

Puikiai tinka mėsos brandinimui, marinavimui bei grilinimui, daržovėms, troškiniams, sriuboms, maltai mėsai. Taip pat rekomenduojame jais gardinti jautienos burgerių mėsą.

Pabandom pasigaminti puikų marinatą, kuris tiks kiaulienai, jautienai, paukštienai :

Paimame balzamiko acto 50 ml , alyvuogių aliejaus apie 80 ml , džiovintų česnakų ( tiks ir švieži ), rūkytos  paprikos - nubrauktas šaukštelis,  mėsos prieskonių 1 šaukštas ( vietoj mėsos prieskonių galima dėti aštrius mėsos prieskonius ), pomidorų padažo arba sulčių apie 50 ml, druskos pagal skonį ir žiupsnelį cukraus. Viską gerai išplakame su šluotele iki vientisos masės. Paliekame marinatą pusvalandžiui , kad prieskoniai atskleistų savo aromatą ir skonį. Tada paimame norimos mėsos gabaliuką , dedame į marinatą pavartydami. Paliekam pasimarinuoti  10 - 15 min. O tada kepam pagal jūsų fantaziją - keptuvėje, orkaitėje, grilyje. SKANAUS

Sudedamosios dalys: paprika, malta ožragė, česnakas, kalendra, krapai, čiobrelis, petražolė, juodi pipirai, pomidorai grūsti. 

Kilmės šalis - Gruzija

3.00€
Tūris: