Šašlyko prieskoniai be druskos

Šis gruziniškas prieskonių mišinys naudojamas ne tik šašlykams, bet ir kotletukams, kepsniams.

Neįmanoma įsivaizduoti iškylos šiltuoju metų laiku be šašlykų. Gero prieskonio dėka, galime pasigaminti gardžiausią šašlyką. Tik nepamirškite , norint gauti sultingus šašlykus, druską reikia dėti prieš pat kepimą.

Šašlyko prieskoniai žymiai pagerina paruošto patiekalo skonį ir aromatą. Norint pagerinti prieskonių aromatą, rekomenduojame prieskonius pakaitinti sausoje keptuvėje kol atskleis jie savo aromatą ir tik tada dėti į mėsytę.

Sudedamosios dalys: kardamonas, svogūnas, 5 rūšių pipirai, bazilikas, čiobrelis, lauro lapai, krapai, česnakas, kalendra. 

Kilmės šalis – Gruzija


3.00€
Tūris: