Aštrūs mėsos prieskoniai
Aštrių mėsos prieskonių nauda mūsų organizmui:
- Reguliuoja kraujotaką. Aštrus maistas valo ir skystina kraują.
- Aitrieji pipirai stiprina kraujagyslių sieneles, kadangi turi daug vitamino A ir C.
- Gera profilaktikos priemonė nuo vidaus parazitų.
- Palengvina peršalimo simptomus (kaip vaistas nuo slogos ir temperatūros).
- Gerina virškinimo sistemos veiklą. Prieskoniai stimuliuoja skrandžių sulčių gamybą.
- Stimuliuoja „laimės hormonų“, t. y. endorfinų, gamybą (o šie pasižymi nuskausminamuoju poveikiu).
- Mažina cholesterolio kiekį kraujyje.
Sudedamosios dalys: pomidorai, uoginė paprika, ožragė, krapai, čiobrelis, mairūnas.
Kilmės šalis - Gruzija
3.00€
Tūris: