Tzadziki prieskoniai

Tzadziki prieskonių mišinys yra labai universalus. Jis skirtas žmonėms mėgstantiems džiovintus svogūnus, krapus, salierus.

Naudojame padažams, salotoms, bulvių košei , sriuboms,  blynams, daržovių bei mėsos patiekalams.

Keletas  patarimų kur naudoti Tzadziki prieskonius :

1. Tzadziki padažas - prieskonius sumaišome su graikiniu jogurtu , tarkuotais šviežiais agurkais ( galima taip pat ir raudintais ar marinuotais ) ir įdedame truputėlį druskos ( druska pagal skonį)

2. Bulvių košė - likus 10 - 5 min. iki virimo galo įdėkite tzadziki prieskonius , kad prieskoniai subrinktų ir baikite virti . Svarbu yra tai , kad kai dėsite prieskonius nereikėtų nupilti vandens, nes kartu išsipils ir prieskoniai. Tada pilame pieną, sviestą ir triname bulvių košę. 

3. Gaminsite bulvinius blynus ar cukinijų blynus įdėkite tzadziki prieskonių.

Sudedamosios dalys - džiovinti svogūnai, krapai, salierų lapai, juodi malti pipirai, česnakas

Kilmės šalis - Gruzija ( Sakartvelas )

3.00€
Tūris: